Biljetter till Pretty Woman: The Musical på Broadway

Biljetter till Pretty Woman: The Musical på Broadway

Spara pengar på biljetter till Pretty Woman: The Musical på Broadway genom att köpa dem innan du åker till New York. Det är lätt att köpa biljetter online, det är säkert och du sparar framför alla tid och pengar! Filmen Pretty Women från 1990 har skrivits om till musikal med musik och text av Bryan Adams och hans musikkollega Jim Vallance. Musikalen leds av vinnaren av en Tony Award, Jerry Mitchell. Gå till Nederlander Theater för att se den här romantiska musikalen.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Romantisk komedi

Pretty Woman: The Musical berättar historien du säkert redan känner till från filmen, om den prostituerade Vivian och hennes ”kund” Edward som är på affärsresa. Efter att ha sett Vivian på en gata i Los Angeles hyr Edward hennes tjänster för kvällen. Han blir charmad av hennes sätt och anlitar henne för att stanna hos honom under resten av vistelsen samt som sällskap till ett antal affärsmöten. Under deras dagar tillsammans, lär den frispråkiga Vivian och den något hänsynslösa Edward mycket av varandra och de blir förälskade. Men, ett seriöst förhållande verkar vara omöjligt på grund av deras olika bakgrund… Även om Richard Gere och Julia Roberts inte är med i den här showen, Pretty Woman: The Musical, så är det garanti för en romantisk utekväll på Broadway!

Biljetter till Pretty Woman The Musical på Broadway - Edward och Vivian Biljetter till Pretty Woman The Musical på Broadway - Lyx

Hur köper man biljetter till Pretty Woman: The Musical?

Biljetter till Pretty Woman: The Musical från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Biljetterna ligger klara i teaterns biljettkassa på showdagen. Du kan hämta ut biljetterna senast 30 minuter innan showen, och du behöver visa upp giltig fotolegitimation för att få dina biljetter.

Sittplatserna bestäms av teatern på plats och det är därför du inte kan se vilka sittplatser du får vid bokningen. Platsnummer står tydligt markerat på biljetterna. För bokningar upp till fyra personer är ni garanterade platser bredvid varandra. När det gäller större grupper kommer teatern göra sitt bästa för att ni ska sitta tillsammans.

Köp dina biljetter till Pretty Woman här

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
  • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal
  • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 12 personer eller fler.

Eric tipsar: Även om Pretty Woman har blivit lite uppdaterad för att passa in bättre på 2000-talet så känner man fortfarande igen mycket från filmen, och den tid den representerar. Du känner igen mycket från filmen, även om det är många år sedan du såg den. Showen är rolig, värmer om hjärtat och Bryan Adams sånger tar en tillbaka ända till 1990-talet! Vill du få en ännu mer oförglömlig kväll? Fira i stil genom att hyra en limousine i New York och åk på Broadway innan ni anländer till teatern.

Information om showen

  • Rekommenderas för barn över 13 år. Barn under 4 år är inte tillåtna på teatern
  • Längd: 2 timmar och 35 minuter
  • Plats: Nederlander Theatre, 208 West 41st Street

Biljetter till Pretty Woman The Musical på Broadway- Shopping

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat