Biljetter till Mean Girls på Broadway

Biljetter till Mean Girls på Broadway

Spara pengar genom att köpa dina biljetter till Mean Girls på Broadway innan du reser till New York. Köp dina teaterbiljetter online är enkelt och säkert, du sparar också tid och pengar. The Mean Girls are back! Du kanske kommer ihåg de elaka tjejerna från den populära filmen från 2004, nu är de tillbaka för att erövra Broadway. Gå till August Wilson Theater för att se den här underhållande musikalen om maktkamp mellan tonårstjejer.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Störst, snyggast, bäst

Mean Girls handlar om Cady Heron som flyttar tillbaka till USA efter att ha bott i Afrika i tolv år. Efter att ha börjat på en skola i Illinois, verkar åren på den afrikanska savannen väldigt okomplicerade. Det pågår en stor kamp om vem som är mest populär med The Plastics längst fram, tätt följd av den charmiga med falska Regina. Cady börjar en kamp med Regina men upptäcker att hon inte låter sig petas från tronen så lätt. Manuset av Mean Girls på Broadway skrevs av Tine Fey som också är den drivande kraften bakom filmen med samma namn och som är känd från Saturday Night Live, bland annat.

Biljetter till Mean Girls på Broadway - The Girls Biljetter till Mean Girls på Broadway - Romantik

Hur köper man biljetter till Mean Girls?

Biljetter till Mean Girls från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.

Biljetter till Mean Girls på Broadway - Äter lunch Biljetter till Mean Girls på Broadway Tickets - I köpcentret

Eric tipsar: Om du har sett och älskat filmen så är den här musikalen något för dig. Musikalen har uppdaterats för att matcha social media bättre men ”the burn book” lever sitt eget liv. Det finns en speciell fanklubb för den här musikalen…bara så att du vet vad du kan förvänta dig av publiken. Vill du få en ännu mer oförglömlig kväll? Fira i stil genom att hyra en limousine i New York och åk på Broadway innan ni anländer till teatern.

Covid-19-begränsningar

Du behöver inget vaccinationsbevis för att se en Broadwayshow. Valfritt att bära munskydd på teatern. Begränsat antal biljetter tillgängliga.

Information om showen

 • Rekommenderas från 10 år och upp, barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.
 • Längd: Ungefär 2 timmar och 30 minuter
 • Plats: August Wilson Theater, 245 West 52nd Street
 • Klicka här för August Wilson Theater sittplatskarta
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat