Biljetter till King Kong the Musical på Broadway

Biljetter till King Kong the Musical på Broadway

Det är lätt att köpa biljetter till King Kong the Musical på Broadway online. Jag rekommenderar att du köper dina teaterbiljetter innan du reser till New York eftersom du sparar både tid och pengar. Gå till Broadway Theater och se den här showen! Musikalen King Kong på Broadway baseras på boken som härstammar från filmen med samma namn år 1933. Den berättar om historien om en förhistorisk gorilla, Kong, som utvecklar ett känslomässigt band med kvinnan han kidnappar.

Tyvärr så visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Enorm gorilla

Musikalen King Kong är en modern version av den klassiska berättelsen om skönheten och odjuret. Manuset är skrivet av Jack Thorne som är berömd för sin Broadwayhit Harry Potter and the Cursed Child. Musiken för showen är skriven av den australiska artisten och låtskrivaren Eddie Perfect. Huvudrollen spelas förstås av en stor gorilla som kommer till liv med hjälp av infraröd scenteknik och mänskliga skådespelare. Till skillnad mot artisterna på scenen, pratar eller sjunger inte Kong även om han gör vissa verklighetstrogna ljud under showen. King Kong på Broadway är en äkta musikal med sång och dans, fast det är nog mer ett underhållande spektakel!

Biljetter till King Kong the Musical på Broadway- King Kong Biljetter till King Kong the Musical på Broadway- King Kong och Ann

Hur köper man biljetter till King Kong the Musical på Broadway?

Biljetter till King Kong the Musical från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post samt den officiella vouchern. I vouchern står all information du behöver inför föreställningen. Biljetterna ligger klara i teaterns biljettkassa på showdagen. Du kan hämta ut biljetterna senast 30 minuter innan showen, och du behöver visa upp giltig fotolegitimation för att få dina biljetter.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

  • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
  • Du får garanterat bästa sittplatser tillgängliga vid bokningstillfället
  • Professionell kundtjänst: du kan alltid kontakta mig via mejl eller WhatsApp
  • Pålitligt, säkert och snabbt
  • Betala med kreditkort eller PayPal
  • Om du väljer flexbiljett kan du avboka biljetterna upp till 10 dagar innan showdatum.

Skicka ett mejl till mig på [email protected] om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Eric tipsar: Specialeffekterna i den här musikalen är helt fantastiska. Det gäller framför allt för den enorma gorillan på scenen. Jag rekommenderar också att se den här showen om din engelska är lite sisådär: De flesta känner till berättelsen vilket gör det lätt att hänga med i showen.

Information om showen

  • Minimiålder: Rekommenderas för barn över 8 år, barn under 4 år är inte tillåtna på teatern
  • Längd: 2 timmar och 30 minuter
  • Plats: Broadway Theatre, 1681 Broadway
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat