Biljetter till Elf the Christmas Musical

Elf the Christmas Musical Tickets

Köp dina biljetter till Elf the Christmas Musical online innan du åker till New York. Den här julmusikalen framförs i The Theatre vid Madison Square Garden. Om du befinner dig i New York under julsäsongen tillsammans med dina barn, se till att förboka biljetter
till den här showen eftersom den är så populär. Det är en julshow som har återkommit på teatern ett antal år nu under jultider och är ett perfekt tillfälle för dig och din familj att få den rätta julkänslan. Njut av historien om tomtenissen Buddy, som inte är som alla andra tomtenissar. Han åker till New York för att hitta sitt sanna jag!

Showen har tyvärr avslutats. För andra julshower, se översikten över julshower i New York.

Jultomtens nissar

Elf The Musical baseras på den amerikanska versionen om jultomten och handlar om en av jultomtens nissar, som hjälper honom med att packa in alla julklapparna på nordpolen. Den här tomtenissen, Buddy, är egentligen en helt vanlig föräldralös pojke som råkade krypa in i jultomtens säck och följde därför med jultomten till nordpolen. Tillsammans med de andra nissarna började han packa in julklappar men eftersom han är längre än alla andra sticker han liksom ut. Och han är inte särskilt bra på att packa in julklappar heller. Skillnaden mellan honom och de andra tomtenissarna gör att han börjar fundera över sitt ursprung, och till slut får han tillstånd av jultomten att åka tillbaka till New York. När han väl är där, börjar han leta efter sin pappa och ser även till att New York får tillbaka sin magiska jul.

Biljetter till Elf the Christmas Musical - Buddy förklarar Biljetter till Elf the Christmas Musical - Jultomten

Hur köper man biljetter till Elf the Christmas Musical?

Via länken här nedan är det lätt att köpa biljetter till Elf the Christmas Musical. Det är klokt att göra det innan du reser till New York. Du sparar tid på plats och du slipper oroa dig över att det redan är fullbokat. Många av musikalerna i New York är väldigt populära och blir fort slutsålda.

Information om showen

  • Lämplig för alla åldrar. Barn över 1 år behöver ha en egen biljett
  • Längd: 2 timmar och 15 minuter
  • Plats: Teatern vid Madison Square Garden, 7th Ave och 32nd Street
  • Den här showen visas endast under julsäsong

Köp dina biljetter till Elf the Christmas Musical här

Köp biljetter till musikalen Elf plus ett besök till Top of the Rock och en middag här

Biljetter till Elf the Christmas Musical - Middag Biljetter till Elf the Christmas Musical - Buddy och jultomten

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat