Biljetter till Come From Away på Broadway

Biljetter till Come From Away på Broadway

Spara pengar på biljetter till Come From Away på Broadway genom att köpa dem innan du åker till New York. Att köpa teaterbiljetterna online är säkert, enkelt och du sparar tid och pengar! Se den här showen i Gerald Schoenfeld Theater. Come From Away berättar en sann historia om en stad i Kanada. Den 11 september 2001 landade 38 flygplan med passagerare här efterom de inte längre fick komma in i amerikanskt luftrum på grund av attackerna på World Trade Center och Pentagon.

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Oväntade gäster

Invånarna i det vanligtvis lugna platsen Gander i Newfoundland välkomnade alla 6700 oväntade gästerna med öppen famn. Plötsligt befann sig dubbelt så många personer i staden! Invånarna såg till att den stora gruppen av internationella gäster kände sig som hemma. Under tiden som gick, var det olika händelseförlopp. Några par bröt relationen och nya förälskelser skedde. Det fanns också personer med som upptäckte att de hade förlorat nära och kära i attackerna. Den speciella historien bakom den här musikalen kommer att nå alla i publiken. Det ingår även en del roliga ögonblick som handlar om den mänskliga naturen, välgörenhet och sociala relationer.

Biljetter till Come From Away på Broadway - Flygplanspersonal Biljetter till Come From Away på Broadway - Artister

Hur köper man biljetter till Come From Away?

Biljetter till Come From Away på Broadway från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.
Eric tipsar: Om du vill undvika mer traditionella sång-och-dansshower men fortfarande vill se en show på Broadway så rekommenderar jag att du går och ser Come From Away. Priset och längden på showen är också bra. På grund av ämnet och den lilla gruppen med artister så upplever jag den som en intim show.

Information om showen

 • Rekommenderas från 10 år och upp. Barn under 4 år får inte komma in i teatern.
 • Längd: 1 timme och 40 minuter
 • Plats: Gerald Schoenfeld Theatre, 236 West 45th Street
 • Tillgänglighet: T
 • Klicka här för Gerald Schoenfeld Theater sittplatskarta

Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat