Biljetter till Ain’t Too Proud: The Life and Times of the Temptations på Broadway

Ain't Too Proud

Spara pengar på biljetter till Ain’t Too Proud: The Life and Times of the Temptations på Broadway genom att köpa dem innan du reser till New York. Det är lätt och säkert att köpa dina teaterbiljetter online och du sparar framför allt tid och pengar. Ain’t Too Proud berättar om succén bakom den största R&B gruppen genom tiderna: The Temptations. Gå till Imperial Theatre för att se den här showen om den legendariska soulgruppen!

Tyvärr visas den här showen inte längre

Se ett urval av andra Broadwayshower här

Motown

The Temptations, en grupp med fem killar, startade i Detroit och fick snabbt kontrakt med soul skivbolaget Motown. Det blev basen för det stora inflytande gruppen senare fick på soulmusiken. The Temptations har så många som 42 stycken topp-10 hitlåtar, inklusive 14 på nummer 1. Du kommer förstås höra många av deras hits på Broadwayscenen. Sånger som ”My Girl”, ”Just My Imagination”, ”Get Ready” och ”Papa Was a Rolling Stone” är delar av showen.

Musiken och koreografin gör musikalen helt klart värd sitt pris! Men du kommer också att kunna följa med i berättelsen om bandet. Broderskap, släktband, lojalitet och svek är teman i historien om de fem killarna från Detroits gator till Rock & Roll Hall of Fame.

Ain't Too Proud - Bandet Ain't Too Proud - Föreställning

Hur köper man biljetter till Ain’t Too Proud?

Biljetter till Ain’t Too Proud från NewYork.se är 100% äkta och även helt utan mellanhänder, vilket gör att priserna kan hållas låga. Efter din beställning har mottagits får du en bekräftelse via e-post direkt. För den här musikalen kommer du att få ett e-postmeddelande med QR-koderna senast 7 dagar innan showen! Visa helt enkelt den här QR-koden med din mobil på teatern och ha en trevlig show! Skicka ett mejl till mig om du vill boka för grupper för 10 personer eller fler.

Varför ska jag köpa via NewYork.se?

 • Inga oväntade utgifter. Du betalar beloppet du ser!
 • Du behöver inte ladda ner appar eller skriva ut biljetter. Visa endast QR-koden
 • Garanterat äkta biljetter
 • Bästa tillgängliga sittplatser, alltid bredvid varandra
 • Personlig kundtjänst: Du kan alltid kontakta mig direkt
 • Betala med Apple Pay, kreditkort eller PayPal
 • Om du väljer en flexbiljett, går det att avboka innan showdatum.
Eric tipsar: Om du tycker om The Temptations så ska du inte missa att se den här showen som återupprättar storhetstiden. Du kommer att ryckas med i musiken och sångerna under hela föreställningen. Och som en äkta jukeboxmusikal ska vara, så är det mycket soul i den här musikalen. Du kommer uppskatta musiken ännu mer om du redan vet en del om bandets historia.

Information om showen

 • Minimiålder: Rekommenderas för barn från 13 år och upp. Barn under 4 år är inte tillåtna på teatern.
 • Längd: 2 timmar och 30 minuter
 • Plats: Imperial Theatre, 249 West 45th Street
 • Tillgänglighet: T
 • Klicka här för Imperial Theater sittplatskarta
Genom att fortsätta på webbsidan, accepterar du användandet av cookies och sekretesspolicy. Läs mer här.

Abonnera på mitt nyhetsbrev

Sökresultat